Opstapsubsidie

Wil je graag een medewerker aannemen die wat meer begeleiding nodig heeft? Dan kun je als werkgever subsidie aanvragen voor deze extra begeleiding tijdens de inwerkperiode.

De Opstapsubsidie geeft je als werkgever ruimte om jouw nieuwe medewerker te begeleiden en de productiviteit samen op te bouwen. Je kunt een subsidie krijgen op een gedeelte van de loonkosten van de nieuwe medewerker. De Opstapsubsidie is gebaseerd op de afstand tot de arbeidsmarkt en is in het leven geroepen om kandidaten goed te kunnen begeleiden naar en tijdens een betaalde baan.  

Graag bespreken wij met jou wat er nodig is om de medewerker te plaatsen. We leveren hierin maatwerk door te kijken wat jij en de nieuwe medewerker nodig hebben om tot een succesvolle plaatsing te komen. We overleggen bij iedere plaatsing graag de mogelijkheden met jou om groei mogelijk te maken en kansen te bieden.

Ik ben werkgever

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het verplichte veld naam organisatie is niet ingevuld
Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.