Praktijkleren

Bedrijven hebben dringend behoefte aan gekwalificeerde medewerkers. Maar in de huidige krapte op de arbeidsmarkt zijn deze niet zo eenvoudig te vinden. Leren in de praktijk kan helpen om (toekomstig) tekort aan gekwalificeerd personeel op te lossen en het helpt mensen weer mee te laten doen.

Voor sommigen is het behalen van een volledig mbo-diploma of een mbo-certificaat nog een brug te ver. Voor deze groep biedt een praktijkverklaring kansen. Samen met erkende leerbedrijven en onderwijsinstellingen werken we aan een aantal pilots in de sectoren Zorg & Installatietechniek en Logistiek. Het doel van deze pilots is werkzoekenden zonder diploma te kwalificeren voor werkprocessen die aansluiten op werkgeverseisen in de arbeidsmarkt.

Voor maatschappelijk betrokken werkgevers is het doel tweeledig: zij helpen werkzoekenden zich te ontwikkelen naar werk. Daarnaast ondersteunen zij hun branche door nieuwe werknemers vakvaardigheden aan te leren.

Contact

Neem contact op met Rijnvicus als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Agenda

Rijnvicus organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten.

Ik zoek personeel

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het verplichte veld naam organisatie is niet ingevuld
Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.