Praktijkleren

Met Praktijkleren krijg jij de kans om te leren en te werken bij een erkend leerbedrijf om een praktijkverklaring te halen.

Door in drie tot zes maanden op een werkplek een aantal werkprocessen te doorlopen, leer je de werkzaamheden en vakvaardigheden die aansluiten op werkgeverseisen in de arbeidsmarkt. Jij krijgt op de werkvloer begeleiding van een praktijkbegeleider en een leerlijnconsulent. Na het succesvol afronden van de werkprocessen ontvangt je een officiële, door het MBO afgegeven, praktijkverklaring. Daarmee zijn jouw kansen op werk aanzienlijk vergroot. Je kan vaak aansluitend een baan krijgen in hetzelfde bedrijf. Is dat niet mogelijk, dan ondersteunt Rijnvicus je bij het vinden van een betaalde baan bij een andere werkgever.

Contact

Neem contact op met Rijnvicus als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen of wil je open solliciteren bij Rijnvicus? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.