Praktijkleren

Met Praktijkleren krijg jij de kans om te leren en te werken bij een erkend leerbedrijf om een praktijkverklaring te halen.

Door in drie tot zes maanden op een werkplek een aantal werkprocessen te doorlopen, leer je de werkzaamheden en vakvaardigheden die aansluiten op werkgeverseisen in de arbeidsmarkt. Jij krijgt op de werkvloer begeleiding van een praktijkbegeleider en een leerlijnconsulent. Na het succesvol afronden van de werkprocessen ontvangt je een officiële, door het MBO afgegeven, praktijkverklaring. Daarmee zijn jouw kansen op werk aanzienlijk vergroot. Je kan vaak aansluitend een baan krijgen in hetzelfde bedrijf. Is dat niet mogelijk, dan ondersteunt Rijnvicus je bij het vinden van een betaalde baan bij een andere werkgever.

Contact

Neem contact op met Rijnvicus als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Agenda

Rijnvicus organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten.

Rijnvicus online banenmarkt

Rijnvicus organiseert op 5 oktober de Rijnvicus Online Banenmarkt. Deze banenmarkt vindt volledig plaats via LinkedIn van 10.00 tot 13.00 uur. Datum Woensdag 5…

Lees meer over het evenement: Rijnvicus online banenmarkt
Datum:
5 okt 2022
Waar:
LinkedIn
Voor wie:
  • Werkgevers
  • Werknemers

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen velden.

Noteer hier je naam
Noteer hier je e-mailadres
Noteer hier je telefoonnummer
Noteer hier je opmerking

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.

Share This