Iemand in dienst nemen

Het vinden van de juiste persoon voor het werk dat je hebt is vaak geen gemakkelijke opgave. De werving en selectie van een kandidaat is tijdrovend en vereist kennis die verder gaat dan het voeren een sollicitatiegesprek. Het bemiddelen van werkzoekenden voor je vacatures is onze expertise. Wij hebben de kennis in huis om voor jouw bedrijf de juiste persoon te vinden. Wij kunnen de selectie van kandidaten voor je uit handen nemen en je krijgt de keuze uit een aantal geselecteerde kandidaten, die bijvoorbeeld via een speedmeet aan je worden voorgesteld.

Rijnvicus heeft kandidaten beschikbaar uit de regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem, waardoor het maken van een goede match kansrijk is. Dit zijn werkzoekenden van de gemeenten, zowel, jongeren, ouderen als mensen met een arbeidsbeperking. In een aantal gevallen kan Rijnvicus ervoor zorgen dat kandidaten worden opgeleid voor en met jouw bedrijf, afgestemd op jouw behoeften. Natuurlijk kunnen wij met je in gesprek over mogelijke subsidies en regelingen.

Werkgeversservicepunt (WSP)

Het Werkgeversservicepunt (WSP) helpt je met het vinden en selecteren van gemotiveerd personeel. Voor meer informatie of vragen neem contact op met het Werkgeversservicepunt via 0172 504 686. Of stuur een e-mail naar wsp@rijnvicus.nl.

Ik zoek personeel

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het verplichte veld naam organisatie is niet ingevuld
Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.