Leerwerktrajecten

Rijnvicus biedt 5 leerwerktrajecten aan om jouw weg richting een betaalde baan mogelijk te maken. Het doel is om in maximaal zes maanden uit te stromen naar betaald werk. Elk jaar begeleiden wij honderden werkzoekenden naar passende betaalde banen via leerwerktrajecten in Groen, Logistiek, Horeca, Schoonmaak en ons nieuwste traject Techniek en Energie. Samenwerking met werkgevers, onderwijs en andere bedrijven in de regio staat centraal in ons werk.

In het onderstaande filmpje leggen we precies uit welke stappen we gaan doorlopen om jou richting die betaalde baan te begeleiden.

Animatiefilm traject werkzoekende, Nederlands

Animatiefilm traject werkzoekende, Arabisch

Interne leerwerktrajecten

Rijnvicus biedt intern leerwerktrajecten die zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften van bedrijven in de regio. Hiermee vergroten we de kansen voor jou naar de arbeidsmarkt. Elk leerwerktraject duurt maximaal 6 maanden. Het moet ervoor zorgen dat jij een leuke betaalde baan bij een werkgever in de regio krijgt. Je begint eerst bij onze afdeling Opstap. Hier gaan we kijken wat je al kunt en waarmee we je nog kunnen helpen. Na deze periode gaan we samen met jou kijken bij welk van de onderstaande werksoorten je van start gaat.

Leerwerktraject Groen

Man maait gras met machine om leerwerktraject Groen uit te beelden

Leerwerktraject Horeca

Vrouw staat met schoonmaakspullen in kleedkamer om leerwerktraject Schoonmaak uit te beelden

Leerwerktraject Schoonmaak

Vrouw staat met schoonmaakspullen in kleedkamer om leerwerktraject Schoonmaak uit te beelden

Leerwerktraject Logistiek

Jongen zit op heftruck om leerwerktraject Logistiek uit te beelden

Leerwerktraject Techniek en Energie

3 mensen staan voor zonnenpanelen om leerwerktraject Techniek en Energie uit te beelden

Externe leerwerktrajecten

Ook kun je via een aantal van onze partners extern aan de slag. Zo is de samenwerking met Samen Sterker een nieuw traject. Dat betekent dat je, naast het opdoen van werkervaring, ook MBO certificaten kunt behalen tijdens een ontwikkeltraject bij Samen Sterker.

Samen Sterker

Nieuw traject volgt binnenkort...

Benieuwd naar één of meerdere leerwerktrajecten?

Neem contact op met Rijnvicus en bespreek de mogelijkheden.

Video's
In deze video's vertellen werkzoekenden en collega's meer over onze leerwerktrajecten. En vooral hoe het werkzoekenden verder heeft gebracht op de arbeidsmarkt.
Video 1
Video 2
Video 3

‘Bij Rijnvicus vinden we dat iedereen kan en mag werken. Werken is gezond. Het zorgt voor samenhang in de samenleving en het is de economische motor van ons land.’

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen of wil je open solliciteren bij Rijnvicus? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.