Kom jij bij ons werken?

Ontwikkelen, sociale betrokkenheid en duurzaamheid. Spreken deze punten jou aan? Lees dan snel verder.

Onze collega’s zijn continue op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Samenwerkingen met bedrijven, nieuwe leerwerktrajecten, duurzame projecten … wij pakken veel aan! We willen namelijk inspelen op de vraag vanuit de arbeidsmarkt, zodat we onze werkzoekenden de beste kansen kunnen bieden op werk.

Rijnvicus is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Wij bieden wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is. Onze kracht is het begeleiden naar werk door werk. Omdat we erin geloven dat je kennis en ervaring het beste leert, door het te doen.

Binnen het leerwerkbedrijf zijn ruim 500 medewerkers aan de slag in een aangepaste werkomgeving. Daarnaast begeleiden we ieder jaar honderden werkzoekenden naar een passende baan. Zij ontwikkelen zich onder andere in onze mooie leerwerkomgeving waar we mensen opleiden naar betaalde banen in bijvoorbeeld horeca, groen, logistiek en schoonmaak. Rijnvicus werkt nauw samen met de gemeenten, ondernemers, het onderwijs en het UWV. We maken ook onderdeel uit van het Werkgeversservicepunt Holland Rijnland (WSP-HR). Samen met het onderwijs wordt gezocht naar een goede aansluiting tussen de sectoren en bedrijven.

De komende jaren breiden we de leerwerktrajecten verder uit. Zo spelen we doorlopend in op vraag vanuit de arbeidsmarkt en kunnen we onze mensen de beste baankansen blijven bieden. Ontwikkelen is onze corebusiness. Dat is jouw belangrijkste drijfveer.

Het ontwikkelen van mensen, het ontwikkelen van (nieuwe) werksoorten en het ontwikkelen van ons aanbod in productie en dienstverlening.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures en wat we jou te bieden hebben.

Vacatures

Trajectbegeleider Werk (hbo, 32-36 uur)

Open sollicitatie

Staat de functie van jouw dromen er (nog) niet bij? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Mail ons je motivatie en cv naar vacatures@rijnvicus.nl. Wellicht nodigen we je uit voor een gesprek!

Leerarbeidsplaats (LAP)

Wij hebben regelmatig plek voor Lap'ers. Ben je geïnteresseerd?
Mail dan je motivatie, welke opleiding je doet en waar je interesse naar uit gaat naar vacatures@rijnvicus.nl. Wellicht wordt Rijnvicus dan jouw stap richting een mooie toekomst.

Vakantiewerk

Een lange zomervakantie in het vooruitzicht en nog een paar weken tijd om te werken? Dat kan bij Rijnvicus! Wij zoeken regelmatig mensen voor horeca, schoonmaak en groenvoorziening.

vrouw maakt koffie
Man maait gras
vrouw die gaat schoonmaken

Agenda

Rijnvicus organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten.

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen of wil je open solliciteren bij Rijnvicus? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.