School@work

School@Work: de entree naar een positieve toekomst. Het gaat hierbij om een éénjarige opleiding die bestaat uit een combinatie tussen leren en werken.

Heb je nog geen diploma of startkwalificatie en past leren in de praktijk beter bij je, dan is school@work voor jou wellicht de juiste oplossing. Deze éénjarige entreeopleiding is door het MBO Rijnland en Rijnvicus ontwikkeld.

Vanaf de eerste dag start je bij Rijnvicus op de werkvloer met leren. De school@work docent en de praktijkopleider van Rijnvicus begeleiden en coachen je in een door jou gekozen profiel. Rijnvicus biedt de profielen logistiek, dienstverlening en zorg (schoonmaak en groenvoorziening) aan. Na het behalen van je diploma kan je doorstromen naar een MBO-2 opleiding of kan je gaan werken. Voor vragen of mogelijkheden neem contact op met School@work.

Contact

Voor vragen of mogelijkheden neem contact op met School@work.

Diploma-uitreiking school@work

Agenda

Rijnvicus organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten.

Rijnvicus online banenmarkt

Rijnvicus organiseert op 5 oktober de Rijnvicus Online Banenmarkt. Deze banenmarkt vindt volledig plaats via LinkedIn van 10.00 tot 13.00 uur. Datum Woensdag 5…

Lees meer over het evenement: Rijnvicus online banenmarkt
Datum:
5 okt 2022
Waar:
LinkedIn
Voor wie:
  • Werkgevers
  • Werknemers

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen velden.

Noteer hier je naam
Noteer hier je e-mailadres
Noteer hier je telefoonnummer
Noteer hier je opmerking

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.

Share This