School@work

School@Work: de entree naar een positieve toekomst. Het gaat hierbij om een éénjarige opleiding die bestaat uit een combinatie tussen leren en werken.

Heb je nog geen diploma of startkwalificatie en past leren in de praktijk beter bij je, dan is school@work voor jou wellicht de juiste oplossing. Deze éénjarige entreeopleiding is door het MBO Rijnland en Rijnvicus ontwikkeld.

Vanaf de eerste dag start je bij Rijnvicus op de werkvloer met leren. De school@work docent en de praktijkopleider van Rijnvicus begeleiden en coachen je in een door jou gekozen profiel. Rijnvicus biedt de profielen logistiek, dienstverlening en zorg (schoonmaak en groenvoorziening) aan. Na het behalen van je diploma kan je doorstromen naar een MBO-2 opleiding of kan je gaan werken. Voor vragen of mogelijkheden neem contact op met School@work.

Contact

Voor vragen of mogelijkheden neem contact op met School@work.

mensen hebben bloemen in hand

Agenda

Rijnvicus organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten.

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen of wil je open solliciteren bij Rijnvicus? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.