Werkgeversadviseur Iris

Iris

Werkgeversadviseur

Iris helpt je op weg met...

Als werkgeversadviseur Bouw & Techniek leer ik elke dag nieuwe dingen. Dit is een veelzijdige branche waar we veel mensen nodig hebben.

Ik bezoek bedrijven en spreek kandidaten en probeer deze met elkaar te verbinden en ondersteun waar nodig. Samen met het brancheteam Bouw en Techniek van het WSP Holland Rijnland probeer ik mensen te enthousiasmeren voor banen in Bouw en Techniek. De leerwerktrajecten Techniek en Energie, Electro en houtbewerking binnen de leerwerkbedrijven van Holland Rijnland helpen onze kandidaten een stapje verder.

Ik ben nieuwsgierig en zoek graag naar de juiste oplossing voor een situatie en ik geniet van het samenwerken met werkgevers, kandidaten en collega’s Ik wil mensen in actie en kracht zetten, helpen ontwikkelen, de kloof tussen werknemer en werkgever verkleinen, duurzaam uitstromen en de kandidaten de beste kansen op de arbeidsmarkt bieden ook al betekent dit soms met een stappenplan

Iris is weg van...

Vanaf 2007 zet ik me in voor het sociaal domein en het blijft me verrassen. Dit doe ik door kennis en informatie te delen, te luisteren en empathisch te zijn, maar ook respectvol confronteren als dit nodig is. Heb ik iets met Bouw en Techniek? Ik heb mijn hele huis verbouwd en verander continue mijn inrichting nu ben ik gek op kleine mini-ecosystemen maken met planten in flessen.