Projectleider Duurzaamheid & Energietransitie (32 uur)

Vacature

Wij doen mooie en zinvolle dingen bij Rijnvicus, het modern en duurzaam sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. We ontwikkelen continue en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te voldoen aan de vraag op de arbeidsmarkt. Spreken de woorden duurzaam, ontwikkeling en sociaal je aan? En vind je dat iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt moet hebben? Lees dan snel verder en word misschien onze nieuwe tijdelijke collega!

Wie zijn wij?

Rijnvicus biedt wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is. Onze kracht is het begeleiden naar werk door werk. Omdat we erin geloven dat je kennis en ervaring het beste leert, door het te doen. Binnen het ontwikkelbedrijf zijn ruim 500 medewerkers aan de slag in een aangepaste werkomgeving. Daarnaast begeleiden we ieder jaar honderden werkzoekenden naar een passende baan onder andere in onze mooie leerwerkomgeving waar we mensen opleiden naar betaalde banen in bijvoorbeeld horeca, groen, logistiek, metatechniek en schoonmaak. We werken hiervoor nauw samen met werkgevers, onderwijs en zusterbedrijven in de regio. Het ontwikkelen van de mensen doen we via leerwerklijnen binnen en buiten de organisatie.
De komende jaren breiden we de leerwerklijnen verder uit, want we spelen doorlopend in op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Op die manier bieden we onze mensen de beste baankansen. Zo startten we onlangs met een leerlijn Circulaire Hub die wij willen opschalen.

En hier kom jij bij kijken! Voor de opschaling en implementatie van deze leerlijn in de organisatie zoeken wij een senior projectleider. De functie projectleider maakt onderdeel uit van het Commercieel Team van Rijnvicus wat bestaat uit 7 mensen. Je rapporteert aan de stuurgroep van het project wat bestaat uit leden van het MT.

Waar hebben we graag jouw hulp bij nodig?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitrol van een project naar een nieuwe leerlijn. Je hebt veel met onze interne collega’s te maken. En net zo belangrijk zijn onze externe partijen.
Het eerste project dat je uitrolt is de Circulaire Hub. Als projectleider zorg je voor borging van het projectplan wat je samen met de accountmanager van het Commercieel Team maakt. Je stelt project- en werkgroepen samen waarin collega’s met verschillende expertises en van verschillende afdelingen aan deelnemen en hiermee werk je nauw samen. Het is belangrijk dat je een sterk verbindend vermogen hebt om iedereen te motiveren en inspireren om bij te dragen aan het succes van deze nieuwe leerlijn.

Collega zet koffie

Voor de opschaling van de Circulaire Hub kunnen we niet zonder onze externe partners. Jij enthousiasmeert deze partners zodat ze graag aanhaken. Naast de uitvoering van het projectplan bewaak en rapporteer je over de voortgang richting stuurgroep en teamleiding. Je neemt de juiste beslissingen op de juiste momenten met de juiste middelen. En wij horen graag gevraagd en ongevraagd jouw advies over het project.

Wat breng jij mee?

Wij zijn een modern en duurzaam sociaal ontwikkelbedrijf. De sfeer bij ons is gezellig, betrokken en no-nonsense. We zetten samen de schouders eronder om mooie dingen te bereiken. Het werk wat we doen is belangrijk en zeker ook dankbaar. Met elkaar aan uitdagingen werken is aan de orde van de dag. We werken hard aan resultaten, maar verliezen nooit onze mensen uit het oog. Jouw inzet wordt gewaardeerd en er is genoeg ruimte voor eigen inbreng. En het beste dat wij te bieden hebben is prachtig werk, een mooi bedrijf en leuke, enthousiaste collega’s!

Solliciteren

Ben je enthousiast bent geworden na het lezen van deze functie? Solliciteer dan snel. De vacature is voor de duur van 6 maanden en in te vullen via een detacheringsbureau of als ZZP'er.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de functie of onze organisatie? Neem contact op met teamleider Commercieel Team Chantal Ekkel via 06-48133043. Zij staat je graag te woord!

Reageer

Solliciteer op deze functie

Vul onderstaande velden zo compleet mogelijk in om te solliciteren op deze functie.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking. vermeld hier op welke functie je solliciteert. is niet ingevuld
Please, select a file for upload
Please, select a file for upload

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.