Martijn op de afdeling afbouw metaal

Dit is de werkdag van Martijn

Verhaal

Martijn is bij Rijnvicus de vrolijke noot op de afdeling Afbouw Metaal. Op deze afdeling worden bijvoorbeeld kaartmolens in elkaar gezet. Deze molens zie je vervolgens weer in de winkels voorzien van onder andere verjaardagskaarten.

Martijn vertelt met een grote glimlach hoe zijn werkdag eruit ziet: 'Ik moet de Hallmarkmolens controleren of ze niet kapot of vies zijn. Als ze helemaal goed zijn dan doe ik er een sticker op en een deksel. Daarna zet een collega de molen in een doos en gaat hij weer naar de klant toe.

Mijn werkdag begint om 07.45 uur. Iedereen heeft zijn eigen taak en soms wisselen we dat af met elkaar. Om 10.00 uur hebben we met elkaar koffiepauze en om 12.30 uur start de lunch. Ik werk 4 dagen in de week en doe dit werk bij de afdeling Afbouw Metaal nu 3 jaar.

Het leukste werk vond ik het project met de oranje karretjes. Toen moest ik samenwerken met een collega. Eentje moest de kar vasthouden en de ander deed de 3 pinnen erin. Als het niet lukte dan vroeg ik Ton om hulp. Ik vind het leuk om met collega’s het werk te doen.

Na werk hou ik ervan om te sporten. Dit doe ik bij G-spirit. Dit is een sportgroep voor mensen met een beperking. We doen dan verschillende sporten met elkaar. Ik heb geen favoriete sport, als het maar gezellig is!'

Alle berichten

Gerelateerde Verhalen

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag