Gezonde maaltijden uit eigen Rijnvicus moestuin!

Nieuws / 18 september, 2023

Bij het bedrijfsrestaurant van Rijnvicus worden dagelijks gezonde maaltijden bereid. Collega's Armin en Lorenzo maken samen met het team de lekkerste gerechten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje met gegrilde groente, wortelsoep of een quiche met spinazie. Heel voedzaam en gezond.

Moestuin De Klim-Op van Rijnvicus levert veel groente en fruit op. Al deze ingrediënten worden verwerkt in de maaltijden bij Rijnvicus. Om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat, stimuleert Rijnvicus de medewerkers om maaltijden voor thuis te kopen. Men neemt een eigen bakje mee, koopt een gerecht voor een klein bedrag en bewaart het in de koelkast. Zo is er minder derving, meer gemak omdat men niet hoeft te koken en een gezonde maaltijd voor weinig. Win = win! Samen gaan we voedselverspilling tegen!

Dit initiatief valt onder de campagne 'Alle Beetjes Helpen' waar Rijnvicus vorig jaar mee gestart is. Met kleine initiatieven zoal deze, helpen we elkaar.

moestuin
gezonde maaltijd uit eigen Rijnvicus moestuin
Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Stofzuig jij of ik?

Sociaal ontwikkelbedrijf Rijnvicus is altijd op zoek naar vernieuwende duurzame samenwerkingen en apparatuur wat aansluit op de mens en het werk. Zo hebben we…

Nieuws
Bedrijf Makita op werkbezoek en staan allen op trap bij het gemeentehuis