Gezonde maaltijden uit eigen Rijnvicus moestuin!

Nieuws / 18 september, 2023

Bij het bedrijfsrestaurant van Rijnvicus worden dagelijks gezonde maaltijden bereid. Collega's Armin en Lorenzo maken samen met het team de lekkerste gerechten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje met gegrilde groente, wortelsoep of een quiche met spinazie. Heel voedzaam en gezond.

Moestuin De Klim-Op van Rijnvicus levert veel groente en fruit op. Al deze ingrediënten worden verwerkt in de maaltijden bij Rijnvicus. Om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat, stimuleert Rijnvicus de medewerkers om maaltijden voor thuis te kopen. Men neemt een eigen bakje mee, koopt een gerecht voor een klein bedrag en bewaart het in de koelkast. Zo is er minder derving, meer gemak omdat men niet hoeft te koken en een gezonde maaltijd voor weinig. Win = win! Samen gaan we voedselverspilling tegen!

Dit initiatief valt onder de campagne 'Alle Beetjes Helpen' waar Rijnvicus vorig jaar mee gestart is. Met kleine initiatieven zoal deze, helpen we elkaar.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Er móet iets gebeuren vanuit de Tweede Kamer

‘De sociale infrastructuur brokkelt steeds verder af. Voor grote groepen werkzoekenden is er geen ondersteuning om aan het werk te komen.’ Dit constateert Berenschot.…

Nieuws
papieren en laptop