Lunchroom De Verrassing opent in nieuw jasje

Nieuws / 23 januari, 2024

Hebben jullie lunchroom De Verrassing gemist? De collega's van De Verrassing hebben jullie ontzettend gemist! En wat zijn zij blij om te vertellen dat ze bijna opengaan. Nog even geduld, maar op dinsdag 23 januari zijn jullie allemaal weer van harte welkom voor een hapje, een drankje en een gezellig praatje. Polluxstraat 7 in Alphen aan den Rijn!

Annelies overhandigt cadeau aan medewerkers De Verrassing

Metamorfose
Half oktober vorig jaar ging lunchroom De Verrassing dicht voor een grondige metamorfose. Alles is binnen tot de bodem gestript. Zo gaan we de lekkerste koffies maken in onze grote barista en koken we volledig duurzaam -gasvrij- in de nieuwe keuken. En natuurlijk is ook het hele interieur in een mooi nieuw jasje gestoken.

En niet alleen de lunchroom is vernieuwd! Ook we hebben een volledige nieuwe uitstraling in de vorm van een ander logo en website. De website is vanaf 18 januari weer live! Lekker fris en in de kleuren van ontwikkelbedrijf Rijnvicus waar De Verrassing onderdeel vanuit maakt.

Hetzelfde concept

Wat is niet veranderd? Onze enthousiaste collega's die met dezelfde passie en plezier alle gasten weer als vanouds ontvangen.

Ook de bezorgservice is nog steeds aanwezig. Dus heb je een keer geen zin of tijd om te koken? Laat je lunch of diner dan ons bereiden en bezorgen. Wij bezorgen milieuvriendelijk, met de fiets of elektrische auto.

En uiteraard blijven we een leeromgeving waarin we onze medewerkers alle facetten van het horecavak leren, zodat zij uit kunnen stromen naar een betaalde baan op de arbeidsmarkt.

alle medewerkers van de lunchroom vormen hartje

Nieuwe kaart
Ook hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat nieuwe gerechten toe te voegen aan de kaart. Denk aan de huisgemaakte hamburger met truffelmayonaise, hier loopt het water toch van in de mond. Of het vegetarische gerecht zoals een verse bagel met brie, honing, appel en walnoot. We hebben aan alle smaken gedacht.

Iedereen is welkom
Onze lunchroom is zo ingericht dat iedereen welkom is. Ben je afhankelijk van een rolstoel? Dat is bij ons geen probleem. We hebben voldoende ruimte en zijn voorzien van een invalidentoilet. Heb je bepaalde allergieën? Ook daar houden we rekening mee.

Laatste nieuwtje ...
Ons terras is uitgebreid! Vanaf april zetten wij bij mooi weer ons terras klaar en kun je heerlijk buiten genieten van onze lekkernijen. Vanuit de gemeente hebben wij een vergunning gekregen om een groter terras neer te zetten. Dat is voor onze gasten fijn, zeker als het mooi weer is. En ook voor onze collega's. Vanuit de ontwikkelomgeving kunnen werknemers nu ook ‘terraslopen’ oefenen.

Wij kunnen niet wachten jullie weer te zien. Tot snel!

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus rijdt elektrisch!

Rijnvicus heeft zeven elektrische auto’s in gebruik genomen. Deze auto’s vervangen de 10 jaar oude Rijnvicus auto’s met een dieselmotor. Wel zo goed voor…

Nieuws
Rijnvicus rijdt elektrisch