je OV-fiets van het slot dankzij Rijnvicus medewerkers

Je OV-fiets van het slot dankzij Rijnvicus medewerkers!

Nieuws / 12 september, 2023

Sinds enkele maanden heeft Rijnvicus een mooie samenwerking met Skopei, een innovatief technologiebedrijf uit Den Haag dat in-house slimme hard- en software ontwikkelt. Skopei, leverancier van digitale fietssloten die je onder andere kunt terugvinden op de OV-fiets, heeft Rijnvicus de opdracht gegeven om 12.000 sloten te assembleren. Een mooie opdracht voor onze medewerkers!

Dankzij de opdracht van Skopei zijn per dag 6 medewerkers bezig met de assemblage van de cassettes van de sloten. Één medewerker doet de voorbereidende werkzaamheden, zoals het plaatsen van een lensje en het boren van gaten voor het afvoeren van water. De andere medewerker vervolgt de assemblage en voert werk uit waar een meer fijne motoriek voor nodig is. Hierdoor kunnen we complexer werk aanbieden aan onze medewerkers, wat weer bijdraagt aan hun ontwikkelpotentieel.

Medewerker assemblage

“Met dit werk hebben wij meer uitdaging op de werkvloer binnengehaald”

Arnold Mohansingh, Teamleider AssemblageTrain de trainer geeft meer verantwoordelijkheden
Deze werkzaamheden worden ingevoerd via het ‘train de trainer’ principe. Zo leren Faezeh Horati en Louiza Mesaoudi de werkzaamheden aan alle collega’s en zien anderen toe op het waarborgen van de kwaliteit. Op deze manier leren collega’s van elkaar en krijgen zij meer verantwoordelijkheden en uitdaging in hun werk!

Meer uitdaging op de werkvloer
Werkleider Arnold Mohansingh is trots op zijn collega’s die het werk voor Skopei uitvoeren. “Ik ben trots op mijn team. Met dit werk hebben we meer uitdaging op de werkvloer binnengehaald. Ze voeren de werkzaamheden heel goed uit en ze hebben er plezier in!”

Medewerker assemblage met OV fiets

Rijnvicus gaat graag de samenwerking aan met meer innovatieve technologische bedrijven.

Werk uitbesteden bij Rijnvicus
Rijnvicus gaat graag de samenwerking aan met meer innovatieve technologische bedrijven.
Heb je interesse in het uitbesteden van werk bij Rijnvicus? Neem contact op met het Commercieel Team via sales@rijnvicus.nl

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag