Lunchroom De Verrassing gaat verbouwen!

De gezelligste plek in Alphen aan den Rijn gaat tijdelijk dicht. Na ruim 10 jaar is het tijd voor een grondige metamorfose. Niet alleen wordt de website vernieuwd, maar ook de lunchroom zelf!
Dat betekent dat we een tijdje dicht moeten. We gaan er de komende maanden flink tegenaan om iedereen in januari te verwelkomen in een gloednieuwe lunchroom.

Open in januari
De aankomende maanden gaan we hard werken aan onze lunchroom, ook de keuken wordt flink onder handen genomen. Dat betekent dat we ook geen maaltijden kunnen bezorgen de aankomende tijd. We houden iedereen op de hoogte van de (verbouwings)ontwikkelingen via de website van Rijnvicus en onze sociale mediakanalen. En graag zien we iedereen weer in onze nieuwe lunchroom in 2024!

Volg ons via de sociale media
De collega's van De Verrassing zijn ook te vinden op sociale media. Hier vind je veel informatie.
Neem een kijkje op de Facebookpagina Van de Verrassing. Of op Instagram (deverrassingvanalphen7).

Updates

******************************************************************************************************************************************

Lunchroom De Verrassing
Lunchroom De Verrassing is een onderdeel van ontwikkelbedrijf Rijnvicus. Je kunt bij hier terecht voor iets verrassends te eten, drinken en een leuke babbel. In onze gezellige lunchroom in Alphen aan den Rijn kun je heerlijk zitten. Je kijkt direct in de keuken en de vrolijke koks lachen je toe. Op de staan alle lekkernijen die je bij kunt bestellen. Wij bezorgen zelfs in de regio Alphen aan den Rijn! 

Bij de Verrassing werkt een vast team. Dat team versterken we met mensen die bij hier een leerwerktraject volgen. Het doel is om hen verder op te leiden en hen te laten ontwikkelen. Zo kunnen zij binnen zes maanden uitstromen naar een reguliere baan. Ontwikkelen en opleiden zijn onze kernwaarden, ook voor het vaste team. Dat is goed voor onze werknemers en mooi voor onze gasten. 

De medewerkers staan in de keuken, achter de kassa of in de bediening. En via de website bestel je lunch, maaltijden en drankjes. Heb je speciale wensen? Laat het vooral weten, zij denken graag met je mee. Ook kun je bij er terecht voor een high tea. Verder is het mogelijk om de catering te verzorgen bij evenementen of bijeenkomsten.   

Bij lunchroom De Verrassing hebben alle collega's allemaal één ding met elkaar gemeen bij De Verrassing: passie voor eten, drinken en bovenal mensen!

Voorkant krantenartikel, tekst en foto van de dames van lunchroom De Verrassing