De gezelligste plek in Alphen aan den Rijn. Je kunt bij hier terecht voor iets verrassends te eten, drinken en een leuke babbel. In onze gezellige lunchroom in Alphen aan den Rijn kun je heerlijk zitten. Je kijkt direct in de keuken en de vrolijke koks lachen je toe. Op de staan alle lekkernijen die je bij kunt bestellen. Wij bezorgen zelfs in de regio Alphen aan den Rijn! 

Lunchroom De Verrassing is een onderdeel van ontwikkelbedrijf Rijnvicus. Bij de Verrassing werkt een vast team. Dat team versterken we met mensen die bij hier een leerwerktraject volgen. Het doel is om hen verder op te leiden en hen te laten ontwikkelen. Zo kunnen zij binnen zes maanden uitstromen naar een reguliere baan. Ontwikkelen en opleiden zijn onze kernwaarden, ook voor het vaste team. Dat is goed voor onze werknemers en mooi voor onze gasten. 

De medewerkers staan in de keuken, achter de kassa of in de bediening. En via de website bestel je lunch, maaltijden en drankjes.

Heb je speciale wensen? Laat het vooral weten, zij denken graag met je mee. Ook kun je bij er terecht voor een high tea. Verder is het mogelijk om de catering te verzorgen bij evenementen of bijeenkomsten.   

Bij lunchroom De Verrassing hebben alle collega's allemaal één ding met elkaar gemeen bij De Verrassing: passie voor eten, drinken en bovenal mensen!

De dames op een rij voor de lunchroom De Verrassing in Alphen

Lunchroom De Verrassing is maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur geopend. Kom gezellig langs en laat je Verrassen aan de Polluxstraat 7 in Alphen aan den Rijn!  

Aan de website wordt op dit moment gesleuteld, we krijgen namelijk een nieuwe website.
Ben je benieuwd naar de bezorg- of cateringmogelijkheden? Bel of mail vooral naar  0172 855 552 / verrassing@rijnvicus.nl.

Sociale media
De collega's van De Verrassing zijn ook te vinden op sociale media. Hier vind je ook veel informatie.
Neem een kijkje op de Facebookpagina Van de Verrassing. Of op Instagram (deverrassingvanalphen7).

Jaarmarkt
Op 20 september staan de collega's van De Verrassing op de grootste jaarmarkt van Nederland, in Alphen aan den Rijn. Breng je ze een bezoekje? Je kunt meteen lekker koekjes en taartjes in slaan. De lunchroom zelf is dan wel woensdag 20 september dicht voor een dagje. Nog meer reden om ze een bezoekje te brengen op de jaarmarkt.

Poster om de jaarmarkt te promoten waar collega's van lunchroom De Verrassing staan