Update verbouwing van lunchroom De Verrassing 

Nieuws / 9 november, 2023

Ben je de laatste weken langs De Verrassing gelopen, gefietst of gereden? Dan heb je vast de busjes gezien en de mensen aan het werk. En zoals beloofd houden wij onze trouwe bezoekers op de hoogte van het reilen en zeilen van deze verbouwing. 

Nieuw logo 
Jullie hebben het misschien vast al gezien. De rode gevel is weg en er hangt een nieuw logo! We hebben ervoor gekozen om onze gasten alvast een voorproefje te geven en het niet af te dekken. Omdat de lunchroom een onderdeel is van het sociaal ontwikkelbedrijf Rijnvicus, kozen we ervoor om deze kleuren door te trekken naar De Verrassing. Het is fris en wij zijn er erg blij mee. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jullie ervan vinden! 

gevel van lunchroom de verrassing, vernieuwd
gevel en nieuw logo (bord, mes en vork)van lunchroom de verrassing, vernieuwd

Leeg! 
De afgelopen weken is ook de hele lunchroom van binnen leeggehaald. En nu wordt er druk gewerkt aan de opbouw. Binnenkort meer hierover. Volg De Verrassing ook op Facebook en Instagram. 

De website van De Verrassing wordt ook helemaal nieuw. Lees ondertussen meer op deze pagina.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag