Rijnvicus introduceert nieuwe buizenlaser!

Nieuws / 14 september, 2023

Sociaal ontwikkelbedrijf Rijnvicus investeert om bij te blijven. De arbeidsmarkt verandert snel. Mensverrijkende technologie helpt om een brug te slaan tussen wat onze mensen kunnen en wat onze klanten vragen. Zo blijven we in staat om mooie producten en diensten te leveren, ook in de toekomst. Vanmiddag introduceerden collega’s van Rijnvicus met trots de nieuwe buizenlaser aan een grote groep geïnteresseerde ondernemers.

De voordelen van deze innovatie
Tijdens de introductie kregen de ondernemers een korte demonstratie van wat de buizenlaser zoal kan. Een van de voordelen is dat de machine een aantal mechanische bewerkingen overneemt. Denk bijvoorbeeld aan boren, snijden, frezen en knippen. Hierdoor produceren we nauwkeurig en snel wat efficiënt is voor het productieproces.

Mensverrijkende technologie
De inhoud van werk verandert voortdurend onder invloed van de nieuwste technologie. Rijnvicus beweegt zich mee in deze arbeidsmarkt. De buizenlaser levert nieuwe en andere werkzaamheden op. Hier profiteren onze mensen van doordat we ze, naast de bestaande werkzaamheden, een andere werksoort kunnen aanbieden. Ook vergroten wij de kansen voor werkzoekenden richting arbeidsmarkt met deze nieuwe buizenlaser. Zo blijft iedereen zich ontwikkelen en mooi werk doen, dankzij de technologische vooruitgang.

man geeft uitleg over onze nieuwe buizenlaser
mannen laten zien, en geven uitleg, hoe onze nieuwe buizenlaser werkt

Benieuwd naar de buizenlaser?
Heb je als ondernemer behoefte dat bepaald werk uit handen wordt genomen? Omdat je er misschien niet de middelen of mensen voor hebt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze collega’s van het commercieel team via sales@rijnvicus.nl. Zij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Rijnvicus is er voor werkzoekenden en ondernemers
Ontwikkelbedrijf Rijnvicus van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop is er voor iedereen binnen de regio. Of het gaat om werkzoekenden, ondernemers op zoek naar personeel of jongeren die een snuffelstage willen lopen bij Rijnvicus. Wij vinden dat iedereen kan en mag werken. En dat doen wij door werkzoekenden te helpen en begeleiden. Daarnaast helpen wij werkgevers, bijvoorbeeld aan personeel of dat zij bepaald werk bij ons kunnen uitbesteden. We leggen verbindingen in de regio tussen ondernemers, onderwijs en overheid. Zo maken wij de arbeidsmarkt inclusief omdat iedereen meedoet en meetelt.

Een presentje: kaartenhouder met kaartje en pen erin wat we hebben gemaakt met onze nieuwe buizenlaser
man geeft uitleg over onze nieuwe buizenlaser
Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus rijdt elektrisch!

Rijnvicus heeft zeven elektrische auto’s in gebruik genomen. Deze auto’s vervangen de 10 jaar oude Rijnvicus auto’s met een dieselmotor. Wel zo goed voor…

Nieuws
Rijnvicus rijdt elektrisch