Verlenging cateringcontract Rijnvicus en gemeente

Nieuws / 20 maart, 2024

Vanuit Rijnvicus verzorgen onze horecacollega's de catering voor al onze collega's, maar voor ook externe bedrijven en evenementen. Zo hebben we heel ervaren koks werken, zoals bijvoorbeeld Brenda. Maar zij doen het natuurlijk niet alleen, er staat een heel team achter. Binnen een van onze leerwerktrajecten, Horeca, worden onze medewerkers begeleid en opgeleid richting het horecavak. Zo koken en maken zij onder andere de lekkerste lunches bij gemeente Alphen aan den Rijn.

Doorkoken bij gemeente
De collega's van de gemeente Alphen aan den Rijn zijn heel blij met onze collega's. Daarom is het cateringcontract verlengd! Op 19 maart tekenden Ramon van de Griend (Rijnvicus) en Daniele Benes (teamleider Facilitaire Zaken) het cateringcontract met Rijnvicus. Nu is zeker dat zij de komende jaren weer lekker kunnen genieten van de lunches en hapjes die onze Rijnvicus-medewerkers voor hen klaarmaken.

In het zonnetje
Elke dag staan onze medewerkers van 9.00 tot 17.00 voor ons klaar met koffie, thee en lekker eten. Zij doen dit met veel plezier en passie. Nu worden de collega's een keer in het zonnetje gezet. Het moment van de ondertekening werd namelijk gevierd met een heerlijke taart en alle Rijnvicus-collega's waren welkom.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag