Bezoek gemeenteraad aan Rijnvicus

Bezoek van de gemeenteraad aan Rijnvicus een groot succes!

Nieuws / 27 oktober, 2023

Op donderdag 26 november bracht de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn een bezoek aan Rijnvicus. Het is van belang dat de gemeenteraad op de hoogte is van alle ontwikkelingen van ons sociaal ontwikkelbedrijf omdat zij belangrijke beslissingen nemen.

De vorige twee raadsbezoeken stonden in het teken van de klantroute. Dit keer werd uitgelicht welke producten Rijnvicus produceert en wat het belang is van investeren in onze werkomgeving. Bij Rijnvicus leiden we mensen op en kunnen zij ontwikkelen in een werkomgeving. Je leert bovendien het beste te werken, door het te doen!

Rijnvicus is continue in ontwikkeling en investeert in stofzuigrobots of een buizenlaser. Maar ook in nieuwe werksoorten zoals Rebottled en Skopei. Bij de afdeling Elektro vertelde werkleider Arnold trots over deze nieuwe werksoorten. Twee medewerkers, mevrouw Horati-Mohamedi en meneer Ganga, lieten hun werk zien. Dit werd hartelijk ontvangen door de raad.

Het diner werd verzorgd door het horecateam, onder leiding van Amin. We kijken terug op een zeer geslaagde avond en danken collega’s voor hun medewerking en de raad voor hun komst!

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag